Project omschrijving

Nu ONLINE in slechts 4 uur blind leren typen met 10 vingers!

Een uniek concept voor slechts € 275,00

We hebben onze eigen methodiek op het maken van de online versie toegepast, baanbrekend.

En, altijd ondersteuning van echte mensen mocht het nodig zijn.
Per e-mail, zoom, teams of ander digitaal medium.

Nu in 4 uur tijd online blind leren typen met 10 vingers.

De motivatie om een conventionele typecursus te volgen is laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist en vaak maanden duurt.

Laat het lood je niet meer in de schoenen zakken

Veel gebruik van een computer, iPad of ander apparaat waarop je veel typt. Thuis, op je werk, op school of ergens anders. Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je snel kunt typen met 10 vingers zonder op je toetsenbord te hoeven kijken.

Je hebt gegarandeerd resultaat. De training duurt 4 uur en is reuze leuk om te doen. Daarna ga je online 3 weken slechts 15 minuten per dag oefenen.

Omdat je de toetsen dan al blindelings weet te vinden is het oefenen niet alleen leuk om te doen, je vooruitgang gaat ook snel!

SmartTyping leert je spelenderwijs blind en met 10 vingers typen.

(Zie ons prachtige brein)

 • Waarom – Enorme ‘efficiënt’ nu en de toekomst. Ook preventie voor lichamelijke klachten
 • HoeONLINE in 4 uur blind leren typen met 10 vingers
 • Wat – Eerst de 0-meting, daarna online heel leuke lessen volgen en dan 3 weken slechts 15 minuten per dag oefenen
 • Integratie – Door het unieke systeem leer je het gegarandeerd
 • Voor wie – Medici, bedrijfsleven, onderwijs, particulier en voor de jeugd vanaf 11 jaar

De gehele brein benadering voor beter resultaat!

Programma

Omdat je merkt dat SmartTyping zo leuk is om aan te leren ben je vanzelf gemotiveerd om te oefenen. De methodiek is zo uniek van opzet dat niet alleen jij maar misschien ook je vrienden en of collega’s straks plezier hebben in het leerproces.

Voor aanvang

Voor aanvang van de training ontvang je online een uitnodiging en doe je via internet in het SmartTesting systeem een 0-meting, hierin meten wij jouw startsnelheid en hoe goed je typt. Dit betekent dat je na de online training van slechts 4 uur ‘direct’ je progressie van snelheid en accuratesse ziet.

Online training

In de online training leer je het hele alfabet van de linker en rechterhand en de cijfers & symbolen

De training is onderverdeeld in lessen die visueel en auditief worden ondersteund:

• Concentratietechnieken

• Associatietechnieken

• Basisrij linkerhand

• Basisrij rechterhand

• Linkerhand overige toetsen

• Rechterhand overige toetsen

• Linkerhand symbolen

• Rechterhand symbolen

• Linkerhand cijfers

• Rechterhand cijfers

Je leert wat de juiste werkhouding is,  je zithouding, armen, benen en je rug. Op welke hoogte het werkblad en het beeldscherm het beste staan. Op deze manier blijft de kans op vervelende lichamelijke klachten als bijvoorbeeld RSI tot een minimum beperkt.

SmartTesting online

SmartTesting is een uniek online oefen- en opvolgsysteem

Na de 4 uur durende online trainingen oefen je met behulp van tests gedurende 15 achtereenvolgende werkdagen in het online follow-up systeem.

Dit is heel gaaf om te doen omdat je de toetsen al weet te vinden.

Deze tests nemen 15 minuten in beslag, waarna je direct je progressie ziet. Deze tests kan je op elk gewenst moment doen. De eerste 15 werkdagen na de training begeleiden wij je dagelijks per e-mail.

En, heb je een vraag dan kun je ons altijd bereiken.

Methodiek

Een buitengewoon leuke methode

Je gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen. Je brein vindt het leuk en je beeldende en creatieve vermogen van je rechter hersenhelft wordt geactiveerd. Je ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in je lange termijngeheugen.

Je leert eerst de karakters en hun positie op het toetsenbord te verankeren in het brein, waarna het brein de fijne motoriek aanstuurt. In tegenstelling tot conventionele typetrainingen waarin de motoriek net zo lang wordt herhaald, ook online, totdat het brein dit herkent en opslaat. Dit kost veel meer tijd en brengt weinig plezier.

Deelnemers leren sneller wanneer zij plezier hebben in het leerproces.
Gegarandeerd resultaat!

ZO OPGEZET DAT JE HET SNEL EN MAKKELIJK LEERT.

SmartTyping is met resultaat

al door honderden medici gevolgd

Nu ook online

We hebben SmartTyping, met onze eigen Smart methodiek, op een professionele manier online gemaakt, alsof je het klassikaal doet.

De online training kent naast serieuze didactiek ook ontspanning. Daarna is er een online traject van 3 weken met slechts 15 minuten oefenen per dag. Verwerken van digitale informatie gaat hierna reuze snel.

De motivatie om een conventionele typecursus te volgen is laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist en vaak maanden duurt.

SmartTyping leert je spelenderwijs blind en met 10 vingers typen. Tijdens de online training maak je gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen. Hierdoor wordt zowel uw logische, analytische en abstracte denkvermogen van de linker hersenhelft, als het beeldend en creatieve vermogen van de rechter hersenhelft geactiveerd. Je ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in je lange termijngeheugen.

Hou contact met je client

Wanneer je eenmaal met 10 vingers blind kan typen kun je je tegelijkertijd bij de inhoud van het gesprek houden. Typen staat los van taaldenken, van gedachten vasthouden in het talige geheugen.
(Zie ons prachtige brein)

Wie volgen de training SmartTyping

Specialisten, (huis) artsen, Doktersassistenten, Praktijkondersteuners somatiek, Praktijkondersteuners GGZ, Huisartsenposten, Triagisten, Apothekers, Dietisten, Eerstelijns Psychologen, Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten, Logopedisten, Managers, Oefentherapeuten, Podotherapeuten, Verloskundigen, Verpleegkundigen en Verpleegkundig specialisten.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler” – Albert Einstein

Wil je direct meerdere deelnemers laten deelnemen?

Resultaten

Na het voltooien van het volledige online SmartTyping programma type je blind met 10 vingers en minimaal 20% sneller dan voorheen. Ook neemt de nauwkeurigheid toe. Na integratie in je dagelijkse werkzaamheden blijft de snelheid toenemen.

Gedurende het gehele traject wordt de voortgang bewaakt door één van de senior trainers.
Deze kan als vraagbaak, begeleider en coach optreden. Het contact met de trainer loopt via e-mail, zoom of ander digitaal medium.

 • Waarom – Contact houden met de patient en direct de gegevens digitaal verwerken
 • Hoe – In 4½ uur online blind leren typen met 10 vingers
 • Stappen – De 0-meting, de online training en dan 3 weken slechts 15 minuten per dag oefenen
 • Integratie – Integratie is snel en doeltreffend

SmartTyping onderscheidt zich omdat je na 4½ uur gegarandeerd blind kan typen met 10 vingers. Deze bijzondere opzet wordt zeer gewaardeerd.

ZO OPGEZET DAT JE HET SNEL EN MAKKELIJK LEERT

Methodiek

Je maakt gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen. Hierdoor wordt zowel je logische, analytische en abstracte denkvermogen van de linker hersenhelft, als het beeldend en creatieve vermogen van je rechter hersenhelft geactiveerd. Je ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in je lange termijngeheugen. Gegarandeerd resultaat!

Als zorgverlener maak je steeds vaker gebruik van het toetsenbord. Wanneer je met 10 vingers blind kunt typen levert dit een enorme tijdwinst op en extra aandacht voor uw cliënten.

Wil je individueel inschrijven?

SmartTyping is ontdekt en wordt massaal gevolgd door het bedrijfsleven

Met resultaat, ook online!

Je doet de online training, alsof je in een klaslokaal zit, in ongeveer 4½ uur, waarin naast serieuze didactiek ook ruimte voor ontspanning bestaat. Daarna is er een online traject van 3 weken met slechts 15 minuten oefenen per dag. Verwerken van digitale informatie gaat hierna bijzonder snel.

Onze ervaring is dat je sneller leert wanneer je ook plezier hebt in het leerproces. SmartTyping biedt je dit plezier gegarandeerd!

SmartTyping leert je spelenderwijs blind en met 10 vingers typen. Tijdens de training maak je gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen. Hierdoor wordt zowel uw logische, analytische en abstracte denkvermogen van de linker hersenhelft, als het beeldend en creatieve vermogen van de rechter hersenhelft geactiveerd. Je ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in je lange termijngeheugen.

SmartTyping onderscheidt zich omdat je na 4½ uur gegarandeerd blind kan typen met 10 vinger. Deze bijzondere opzet wordt zeer gewaardeerd.

Hou je aandacht bij de inhoud van je werk

Wanneer je eenmaal met 10 vingers blind kan typen kun je je tegelijkertijd bij de inhoud van je werk houden. Typen staat los van taaldenken, van gedachten vasthouden in het talige geheugen. (Zie ons prachtige brein)

 • Waarom – Hou je aandacht bij wat belangrijk is
 • Hoe – In 4½ uur online blind leren typen met 10 vingers
 • Wat – Een type test, de 0-meting, online 4½ uur en dan 3 weken online oefenen
 • Integratie – Integratie is snel en doeltreffend
 • Voor wie – Managers, leidinggevenden en medewerkers

Wie volgen de training SmartTyping

Mensen die regelmatig met een computer of tablet werken, zowel thuis als zakelijk. Wanneer je met twee vingers typt en niet blind kan typen. Gevolg, veel tijdverlies. Wanneer lichamelijke klachten zoals RSI op de loer liggen, met verzuim als gevolg.

Je kan denken aan managers, leidinggevenden, administratie, politie, ambtenaren, ict.

Inmiddels hebben vele collega’s van je SmartTyping gevolgd.

“Investeer vandaag nog in jezelf en in jouw medewerkers!”

Resultaten

 • Minder vermoeiend
 • Geen motivatieproblemen
 • Online vervolgtraject 24/7
 • Meer rust tijdens het typen
 • Minder lichamelijke klachten
 • Preventieve werking richting RSI
 • Geen verstijfde nek en schouders
 • Behoud van contact met uw gesprekspartner
 • Directe verwerking van gegevens tijdens je werk
 • Gerichte aandacht op de inhoud i.p.v. toetsenbord
 • Je vindt blindelings de toetsen op het toetsenbord
 • Enorme tijdwinst door directe verwerking van gegevens
 • Betere concentratie door directe feedback op je typewerk.

Gedurende het gehele traject wordt de voortgang bewaakt door één van de senioer trainers.
Deze kan als vraagbaak, begeleider en coach optreden. Het contact met de trainer loopt via e-mail, zoom of ander digitaal medium.

Aantal deelnemers

Wil je direct meerdere deelnemers laten deelnemen?

Wanneer je met 10 vingers blind kunt typen, levert dit een enorme tijdwinst en extra aandacht op. De motivatie om een conventionele typecursus te volgen is laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist en vaak maanden duurt. SmartTyping een leermethode die inmiddels al door duizenden met succes en resultaat is gevolgd.

Wil je individueel inschrijven?

SmartTyping in het onderwijs

Wanneer je leerling blind en met 10 vingers typt, levert dit een enorme ‘leerwinst‘ op. Handig voor nu en in de toekomst.

De motivatie om een conventionele software matige online typecursus te volgen is vaak laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist om de toetsen te leren en vaak maanden duurt.
Met onze smart methode leer je geheid de toetsen vinden in slecht 4½ uur. En, er zitten echte mensen, trainers klaar om je te helpen wanneer dat nodig is. SmartTyping online volgen is alsof je het klassikaal doet, super leuk.

Het oefenen is dan reuze leuk omdat de toetsen al blindelings worden gevonden!

Nu dus ook online in slechts 4½ uur je leerlingen leren typen met 10 vingers!

SmartTyping leert spelenderwijs de leerling blind en met 10 vingers typen. Tijdens de online training maken ze gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen en een prachtig verhaal. Hierdoor wordt zowel hun logische, analytische en abstracte denkvermogen van de linker hersenhelft, als het beeldend en creatieve vermogen van de rechter hersenhelft geactiveerd. De leerling ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in je lange termijngeheugen.

Kijk mee

Leerkrachten komen in aanmerking om mee te kunnen kijken hoe de leerling het doet, UNIEK!

Waneer ze eenmaal met 10 vingers blind kunnen typen heeft dat een impact op hun leerprestaties. Het is ook gebleken dat kinderen die op jonge leeftijd met tien vingers leren typen, zich gemakkelijk kunnen aanpassen op de middelbare school. Het maken van werkstukken, uittreksels en verslagen wordt een stuk eenvoudiger’.

Zie het artikel van Dr. H. van der Meijden over het belang van blindtypen.

Typen staat los van taaldenken, van gedachten vasthouden in het talige geheugen. (Zie ons prachtige brein)

 • Waarom – Goede voorbereiding voor nu en de toekomst want de type taken op school nemen toe
 • Hoe – In twee sessies van 2½ uur online, thuis of op school je leerlingen blind laten leren typen met 10 vingers
 • Wat – Eerst doen ze een 0-meting, dan de 2 sessies met daarna 3 weken slechts 15 minuten per dag oefenen
 • Motivatie – Het oefenen is reuze leuk omdat ze de toetsen al blindelings weten te vinden
 • Voor wie – Voor de leerlingen die blind wil leren typen met 10 vingers en de leerkracht die mee wil kijken

Help je leerlingen SmartTyping online aan te leren

ZO OPGEZET DAT ZE HET SNEL EN MAKKELIJK LEREN

Bij goed gevolg ontvangt de leerling een type certificaat.

Hoe zit dat met dyslexie?

Dyslexie betekent dat iemand een vervelende strategie heeft bij het automatiseren van het lezen. SmartReading, één van onze andere trainingen, laat dit mooi zien. SmartReading is een studie- snelleesmethode met een buitengewoon gunstig effect op dyslexie. Deze methode geven we sinds 1992 met de nieuwste brein technieken zodat de deelnemers visueel leren lezen.

In 2009 hebben we gebaseerd op de smartmethode de type cursus SmartTyping ontwikkeld.

Kijk naar de korte film om een idee te krijgen.

Wanneer jouw leerlingen na SmartTyping blind met 10 vingers kunnen typen, is het tempo in de klas geen probleem meer, kost het minder energie en door de visualisatie met SmartTyping is ook het lezen en spellen beter geworden. Wanneer je SmartTyping aan je leerlingen leert zullen ze makkelijker leren en sneller klaar zijn.

Help je leerlingen en zet je school op een positieve manier op de kaart.

Ontvang geheel vrijblijvend een voorstel

In slechts 4½ uur online leren typen met 10 vingers!

We hebben met onze eigen methodiek de training online weten te maken. Het is net alsof je klassikaal de training volgt, uniek.

Hoe zou dat zijn zeg. Dat je dan blind kan typen met 10 vingers?

De motivatie om een conventionele typecursus te volgen is laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist en vaak maanden duurt.

Laat het lood je niet meer in de schoenen zakken

Waarschijnlijk gebruik je al vaak een computer, iPad of ander apparaat waarop je veel moet typen. Thuis, op school of ergens anders. Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je snel kunt typen met 10 vingers zonder op je toetsenbord te hoeven kijken. Voor een werkstuk op school, een e-mailtje of een post op Facebook, snel en ook nog ‘blind’ kunnen typen komt altijd van pas. Smarttyping wordt het beste vanaf 11 jaar gevolgd.

Het is reuze leuk om te doen, je hebt gegarandeerd resultaat en dat met 4½ uur. Daarna ga je online 3 weken slechts 15 minuten per dag oefenen. En weet je, het oefenen is gaaf omdat je al blind kan typen.

Omdat je de toetsen dan al blindelings weet te vinden is het oefenen heel leuk om te doen!

Een mooi cadeau voor je zoon en/of dochter

Wanneer je zoon en/of dochter blind en met 10 vingers typt, levert dit een enorme ‘leerwinst’ op. Handig voor nu en in de toekomst. Wanneer ze eenmaal met 10 vingers blind kunnen typen heeft dat een impact op hun leerprestaties. Het is ook gebleken dat kinderen die op jonge leeftijd met tien vingers leren typen, zich gemakkelijk kunnen aanpassen op de middelbare school. Het maken van werkstukken, uittreksels en verslagen wordt een stuk eenvoudiger’.

Zie het artikel van Dr. H. van der Meijden over het belang van blindtypen.

(Zie ons prachtige brein)

 • Waarom – Enorme ‘leerwinst’ nu en voor de toekomst. Ook preventie voor lichamelijke klachten
 • Hoe – In 4½ uur online blind leren typen met 10 vingers
 • Wat – Eerst doe je een 0-meting, daarna de online lessen en dan 3 weken slechts 15 minuten per dag oefenen
 • Integratie – Door het unieke systeem leren ze het gegarandeerd
 • Voor wie – Jeugd vanaf 11 jaar

Neem deel met een groep en krijg korting!

Van jongs af aan online gemakkelijk blind en met 10 vingers leren typen

ZO OPGEZET DAT JE ZOON/DOCHTER HET SNEL EN MAKKELIJK LEERT

Vrijblijvend voorstel

Je kunt geheel vrijblijvend een voorstel ontvangen. Het voorstel is helder als glas en transparant.

Vorm als ouders een groep en krijg korting

Vanaf 6 zonen en of dochters ontvang je een aanzienlijke korting.

Wie volgen de training SmartTyping

Jij, je zoon of dochter vanaf 11 jaar volgen SmartTyping.

“Na de 4½ uur werd de rups al snel een vlinder”

“Ik heb gehoord dat blind kunnen typen een gunstig effect heeft op dyslexie”

Dyslexie betekent dat iemand een onhandige strategie heeft bij het automatiseren van het lezen. SmartReading laat dit mooi zien. SmartReading is een studie- snelleesmethode met een buitengewoon gunstig effect op dyslexie. Deze methode geven we sinds 1992 met de nieuwste brein technieken zodat de deelnemers visueel leren lezen.

In 2009 hebben we gebaseerd op de smartmethode de type cursus SmartTyping ontwikkeld.

Kijk naar de korte film om een idee te krijgen.

Wanneer je zoon of dochter na SmartTyping blind met 10 vingers kan typen, is het tempo in de klas geen probleem meer, kost het minder energie en door de visualisatie met SmartTyping is ook het lezen en spellen beter geworden.

Resultaten

Na het voltooien van het volledige SmartTyping programma type je blind met 10 vingers. Je verslagen zijn sneller verwerkt en door het typen hiervan zal de snelheid blijven toenemen.

Gedurende het gehele traject wordt je voortgang bewaakt door één van onze senior trainers. Je kunt altijd vragen stellen, hij is begeleider en coach. Het contact met de trainer loopt via e-mail of met een andere digitale vorm.

Je kan als ouder met een gerust hart je zoon en/of dochter de online training laten volgen. Vanaf een groep van 6 ontvang je korting op de inschrijving.
Vraag naar de mogelijkheden of schrijf je in

Doe smartTyping online voor slechts € 275,–

En leer gegarandeerd blind typen in 4½ uur, ondersteuning van trainers, een unieke training!

Ontvang de mogelijkheden voor het onderwijs

Ontvang vrijblijvend een voorstel voor een groep jeugd

 • HoeONLINE in 4 uur blind leren typen met 10 vingers
 • Onderwijs – geef ze die voorsprong
 • Voor je zoon/dochter – mooi cadeau voor je zoon en/of dochter
 • Praat met andere ouders – vorm samen een groep en krijg korting
 • Voor wie – Medici, bedrijfsleven, onderwijs, particulier en voor de jeugd vanaf 11 jaar

De gehele brein benadering voor beter resultaat!

Muis erboven stopt het scrollen
Opluchting dat zonder eindeloos herhaling ik nu weet waar alles staat op het toetsenbord. Prima dat het ook zo snel kon op locatie!
Wim – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Erg leuke training, die op een speelse en ontspannen manier je in zeer beperkte tijd leert om alle toetsen blind te vinden op het toetsenbord van je computer. Nu aan de slag met trainen/oefenen.
Bert-Jan Bakker Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Leuke interactieve manier van leren typen. Door associatie met beeld en verhaal blijft het beter hangen. Door afwisseling is het goed vol te houden.
Marjan Stigeman Twee steden ziekenhuis
Leuke cursus. Bijzonder hoe je in zo’n korte tijd dat hele toetsenbord inclusief alle associaties uit je hoofd leert. Nu flink oefenen en dan ben ik benieuwd wat mijn typesnelheid wordt.
K. Wortel Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Interessante leswijze en daardoor niet saai, maar juist prikkelend en nieuwsgierig makend. Enthousiaste cursusleider helpt bij het volhouden tot het einde van de theorie. Interactief, wat heel fijn is.
Hanneke Migchels Twee steden ziekenhuis
Onverwacht maar duidelijk werkzame methodiek om het toetsenbord te visualiseren en aan een vinger te koppelen. Onderdompeling in lesmethode nodig!
M. Bruijn Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
– leuk – verbazend hoe goed je de letters onthoudt – leerzaam – ontspannen sfeer – veilige omgeving om te leren
Hanneke van Nistelrooij – Ziekenhuis Bernhoven
– goede sessie – spelenderwijs toetsenbord uit je hoofd leren
Nick Haenen – Ziekenhuis Bernhoven
Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik nu echt helemaal blind kan typen. En vooral dat ik veel minder fouten maak. Alleen bij de cijfers spiek ik soms nog even. En de snelheid is ook hoger. Ik merk ook dat typen veel rustiger is, minder moeite kost, omdat ik niet steeds mijn aandacht hoef te verleggen van het scherm naar het toetsenbord. Ik wil jullie nog complimenten maken voor de methode. Ik deed onlangs een opleiding in gedragsverandering en zie heel veel terug in jullie methode. Goed opgezet. Bedankt nogmaals.
Linda Habraken, RadbaudUMC
Leuk Zinnig Nuttig Speelse manier Effectief
Yvette Hanstra open inschrijving
Verrassend, anders. Beeldend.
Bert Meershoek – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Verrassend en erg stimulerend.
Kees Kraaijeveld – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
– leerzaam – speelse manier – erg spontaan gebracht – ik ga dit ook op andere dingen toepassen (denk ik) het onthouden van rijtjes etc.
Jacqueline Verstraten-Mulders – Ziekenhuis Bernhoven
Aangename manier om het toetsenbord te leren kennen. Ondanks 4 uur opvallend snel verlopen.
Meindert – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Een leuke avond waarin ik inderdaad alle letters en tekens op m’n netvlies heb gekregen. De symbolen zullen nog vaak mijn hersenen plezieren.
Jos van der Heijden Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
– bijzonder – het nieuwe leren – bedankt!
Hein Visser – MCA Gemini Groep
Leerzaam Pakkend Prikkelend Hopelijk werkt het
Inez de Graaff open inschrijving
– associatief – leuk – op het einde wel vermoeiend (na gewerkt te hebben) – effectief
Jos van de Kerkhof – Ziekenhuis Bernhoven
Erg leuke manier van les geven. Had dit niet zo verwacht. Dacht 4,5 uur achter een pc te zitten. Deze manier zal beter beklijven. Interactief. Dank voor de leuke les!
Miriam v. Vaalen , Catharinaziekenhuis
Veel geleerd. Erg aansprekende methode! Je denkt even aan niets anders.
Anneke Brouwer open inschrijving
Zeer interactieve positief opbouwende cursus. Een goede starter te zijn om 10-vingerig aan de slag te gaan
Hans v. H open inschrijving
Ik vond de training zeer goed georganiseerd, goede uitleg en begeleiding van Kees. Ik krijg er zin in om verder door te leren. Ga zo door! – leuke manier van leren – associatief – leerzaam
Hester Vermaat – MCA Gemini Groep
Op een speelse/actieve manier snel leren typen. Out-of-the-box. Snel leren typen.
Hellen de Vries Catharinaziekenhuis
Waarschijnlijk de meest effectieve en intensieve leermiddag sinds de basisschool.
Bert open inschrijving
SmartTyping: Speels, boven verwachting de diepte in! Kleurrijk zonder moeite concentreren.
D. Habets open inschrijving
Zeer verrassende cursus, totaal anders dan verwacht qua opzet. Vooral het koppelen van beelden en kleuren aan de letters is nieuw. Enthousiaste en aanstekelijke wijze van overbrengen. Systematiek met ontspannende auditieve wijze spreekt mij erg aan. Ben hierdoor bereid om er voor te gaan.
A. Roosen Twee steden ziekenhuis
Leuke enthousiaste training. Ik hoop er jaren profijt van te hebben. Fijne afwisseling in de training met denken, puzzelen, muziek en pauze. Net zo snel en efficiënt typen als m’n collega’s. Ben ik ook eens op tijd thuis!
Cornelie Renckens Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Prima methode om in beelden de symbolen van het toetsenbord te leren. Ezelsbruggetjes te over! Moet weer denken aan het woordjes leren op de middelbare school.
S. Reichert Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Heel goed om met verschillende technieken zo snel te kunnen lezen. Kleuren, beelden, geluid, ontspanning en inspanning tegelijkertijd. Ik was toch onder de indruk van mijn eigen geheugen.
Anneke Buys open inschrijving
Compacte en efficiënte cursus met een snelle leercurve door gebruik te maken van visuele leereffecten. Goed doordachte cursus met enthousiaste coach. Complimenten.
Ferenc Boom Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Impressive.
Harald – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Fantastisch. Speelse leermethode.
Carola open inschrijving
– leuk associatief – blijft goed hangen
Dimitri Heine – MCA Gemini Groep
Super leuke cursus, door de leerwijze blijf je opletten. Je leert zo snel blind typen. De trainer is enthousiast wat de cursisten ook enthousiast maakt. Door interactie blijf je wakker en wordt de cursus niet saai. Super leuk dus en veel geleerd.
Nicole van Gerven Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Zeer prikkelende manier van leren, Innovatief, Goede duidelijke docent en Positieve uitstraling, Bijzonder
Annette ter Haar Twee steden ziekenhuis
Anja van Aken – MCA Gemini Groep Supermethode om toetsenbord te leren kennen. – heldere associaties d.m.v. kleuren, verhaal, bij elkaar passende beelden, geluid, beeld. – dus voor ieder een methode om snel te kunnen leren en associëren – humor – bevorderd tevens teambuilding Succes met de volgende trainingen
Michael Klemt-Kropp MCA Gemini Groep
Goed verwachtingen weergegeven over de cursus en erna. Enthousiaste voordracht. Praktisch
Ilse van Rooij Twee steden ziekenhuis
Leuke, slimme cursus, ik heb ondanks dat ik vandaag wel moe was alle lettertjes in mijn hoofd weten te krijgen!
Georg Stumpenhausen – MCA Gemini Groep
– intensieve cursus, goede opbouw – er wordt geleidelijk een inprent bereikt op speelse wijze – opvallend dat er nauwelijks of geen toetsenborden aan te pas komen
Marco van den Bogart – Ziekenhuis Bernhoven
Handige cursus. Je gaat in een hoog tempo door de theorie heen en de manier van leren zorgt ervoor dat je de theorie snel onder de knie krijgt.
Nick van Boven Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Geweldig! 3 x met mijn kinderen meegedaan via de traditionele manier, steeds afgehaakt omdat ik de letters niet kon onthouden. Nu wel resultaat op deze totaal andere manier met beelden. En een stok achter de deur door mails.
Karen Boereboom-Berkers, Catharinaziekenhuis
Leuke manier van leren. Wel anders dan ik gewend was. Ook leuk voor kinderen. Welkome afwisseling zijn de oefeningen met luisteren ofwel luisteroefening.
Catherine Lopulalan Catharinaziekenhuis
Bijzonder, speels – erg leuk – leerzaam! – veel herhaling – prima – blijft wel hangen zo – hoop er veel profijt van te hebben! – spelenderwijs – praktisch – nu oefenen
Anke Kuipers – Ziekenhuis Bernhoven
Leuke speelse manier om ingesleten patronen te ontmantelen en nieuwe informatie te vergaren en op te slaan. Vooral de verhaaltjes/linkjes zijn heel helpend!
Els Harting Twee steden ziekenhuis
Wat ben ik blij dat ik de cursus heb gedaan !!!! Het leek me onmogelijk maar ik typ nu volledig blind ! De grootste winst zit hem voor mij in de nek bewegingen, die ik nauwelijks meer hoef te maken, ik kijk recht vooruit naar mijn scherm, ook nu ik dit op mijn laptop typ. Ik was altijd vol bewondering van collega’s die zo typten maar nu kan ik het zelf ook. Nogmaals , dank voor deze fijne aanwinst waar ik nog jaren plezier van ga hebben, zeker omdat ik pas met een opleiding ben gestart waarvoor ik heeeel veel verslagen moet typen. Wat vind ik het fijn dat ik dit nu blind kan. Verpleegkundige SPV i.o Coördinator clientlogistiek
Susan Jacobs, GGzE Nestor: Neuro- en Gerontopsychiatrie

Trainers

Paul van der Velde
Paul van der VeldeSenior Trainer
Kees van Rooijen
Kees van RooijenSenior Trainer

Wordt ook één van de 15.000+ deelnemers van Global Edutainment

Hedendaagse trainingen om je carrière te bevorderen.