Met gemak tijdwinst realiseren!

Blind kunnen typen met 10 vingers is een waardevolle skill om te leren.

Het zal je productiviteit verhogen, waardoor je automatisch meer succes zult ervaren. Waarom? Wanneer je productiviteit verhoogt, zal je meer tijd over hebben, kan je nieuwe ideeën creëren en je kunt meer doen, waardoor je meer voldaan bent na het werken. Plus, je wordt ook steeds beter in wat je doet omdat er meer tijd is om jezelf te verbeteren.

Type je blind met tien vingers dan type je rond de 300 aanslagen per minuut. Zonder training met twee vingers haal je ongeveer 100 aanslagen per minuut. Reken eens uit wat het je aan tijd scheelt. Als je het vertaalt naar kosten per jaar is dat een heleboel. Zie hieronder een berekening.

Wil je de besparing zien in jouw situatie download de kostenbesparingsheet.

Zoals eerder genoemd, zal het een enorme tijdswinst opleveren. Als medisch specialist kun je belangrijke informatie direct verwerken tijdens een consult. Deze cursus zal je veel opleveren, zeker nu iedere specialist moet werken met het elektronisch patiënten dossier. Wanneer een patiënt op consult komt, kun je de gegevens meteen verwerken en hierdoor je aandacht bij de patiënt houden. Dit is voor de patiënt fijner, omdat deze de volledige aandacht krijgt. Voor de medicus scheelt het ontzetten veel tijd omdat je data niet achteraf nog hoeft in te voeren. Een ander voordeel is dat het werken minder vermoeiend is. Zeker met de lange werkweken die een medisch specialist maakt, kan ik me voorstellen dat het fijn is wanneer je minder vermoeid thuis komt.

Je kunt deze skill leren in maar 4,5 uur en nee, dit is niet een of andere goocheltruc! We hebben de typewereld wel op z’n kop weten te zetten. Traditioneel, ook bij het online aanleren, zal je veel met je vingers moeten oefenen zodat je (brein) uiteindelijk weet waar de toetsen zitten. Doe je SmartTyping dan leert je brein in 4,5 uur de plek van de toetsen en stuurt je moteriek aan. Het daarna online oefenen is dan een feest omdat je weet waar de toetsen zitten. Dit kun je dan natuurlijk waar en wanneer je wilt doen.

Dit is hoe we je dit leren: je zult de toetsen op het toetsenbord leren door associaties te maken. Het is een hele inspirerende manier van leren, waardoor het ook een hele leuke cursus is om te doen. Samen met een coach zal je binnen 4.5 blind leren typen. Ook na de cursus is de coach bereikbaar voor vragen, commentaar en om je extra te motiveren. Oefen elke dag 15 minuutjes met een online follow-up systeem en ervaar alle voordelen.

Denk je “dat wil ik ook in zo’n korte tijd leren”, schrijf je hier in.

Wil je referenties horen klik hier.

Zie de website hier.