Wereld Oceaan Dag

Vandaag de dag zijn er vijf oceanen op aarde, die allemaal met elkaar verbonden zijn.

72% van het oppervlak van de aarde bestaat uit oceanen en zeeën, die 97% van al het water omvatten op Aarde. De zeeën en oceanen worden onder andere bedreigd met overbevissing, vervuiling en CO2. De oceanen nemen CO2 op, wat opwarming van de aarde vertraagt, maar dit betekent wel dat de oceanen verzuren.

Ik heb het geluk gehad dat ik Great Barrier Reef heb mogen zien, het is nu officieel uitgesproken dat dit gaat sterven. Het is dus een kwestie van tijd tot dit compleet is verdwenen door de vervuiling van het water. Daarom is deze dag uitgeroepen, om iedereen er van bewust te maken wat er gebeurt met de oceanen in de wereld.

Gebruik geen onnodige papiertjes meer voor notities, leer blind typen met 10 vingers, zodat je alles snel kan documenteren en geen onnodig afval maakt. Binnen 4,5 uur kun je blind leren typen met 10 vingers. We kunnen zelfs bij je op locatie komen. Wanneer je sneller werkt, heb je de computer ook minder lang nodig, wat stroom scheelt en ook beter is voor de natuur. Investeer in jezelf, maar ook in de natuur om je heen, kijk op www.smarttyping.nl