Wereldgezondheidsdag

Ieder jaar op 7 april, vraagt de World Health Organization aandacht voor gezondheid en ziektes in de wereld.

In veel landen zijn ziektes zoals aids niet bespreekbaar. Maar zelfs in ons eigen land durven we vaak niet te praten over bijvoorbeeld depressies. Het zijn vaak ziektes waarbij je niet meteen fysiek kunt zien dat er iets aan de hand is.

Wij proberen op onze eigen manier bij te dragen aan de maatschappij, door trainingen te geven in snellezen en blindtypen.

Al van jongs af aan leer je een manier van lezen die niet de snelste manier is. Deze manier van lezen is voor dyslecten ook niet altijd handig. Met de nieuwe manier van lezen, kun je een boek al binnen een uur uitlezen. SmartReading verhoogt je concentratie en je kunt beter onthouden wat er staat geschreven.

Veel mensen hebben een hoge werkdruk waardoor ze vaak te maken krijgen met stress. Blind leren typen heeft al veel mensen geholpen, zij ervaren minder werkstress en voelde zich veel beter na een dag werken. Doordat je productiviteit verhoogt, heb je meer tijd/kun je meer ideeën creëren/kun je meer doen, dus voel je je meer verzadigd aan het einde van een dag.

 

Op deze manier proberen wij bij te dragen aan de maatschappij, zodat minder mensen last hebben van stress, minder last krijgen van depressie en proberen we de gezondheid van mensen zo goed mogelijk te beïnvloeden.

Zie SmartReading

Zie SmartTyping