In slechts 4½ uur blind typen met 10 vingers!

Efficiënter werken en maar aandacht voor je patiënt

Als specialist, als zorgverlener verwerk je steeds meer digitaal de gegevens. Wanneer je blind en met 10 vingers typt, levert dit een enorme tijdwinst op en ook meer aandacht voor je patiënten, cliënten.

SmartTyping is al door honderden medisch specialisten gevolgd

De motivatie om een conventionele typecursus te volgen is laag, dit vereist zeer intensieve en maandenlange oefening. SmartTyping lost dit voor je op.

De training bestaat uit één sessie van 4½ uur, met aansluitend een online traject van 3 weken met 15 minuten oefenen per dag. Verwerken van digitale informatie gaat hierna veel efficiënter.

Wie volgen de training SmartTyping

Specialisten, (huis) artsen, Doktersassistenten, Praktijkondersteuners somatiek, Praktijkondersteuners GGZ, Huisartsenposten, Triagisten, Apothekers, Dietisten, Eerstelijns Psychologen, Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten, Logopedisten, Managers, Oefentherapeuten, Podotherapeuten, Verloskundigen, Verpleegkundigen en Verpleegkundig specialisten.

Een deelneemster verteld

Je leert blind en met 10 vingers typen met breinprikkelende hulpmiddelen als, afbeeldingen, kleur, animaties en geluid. Verschillende didactiesche vormen en ontspanning complementeren de training. Je ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in je lange termijngeheugen.

Wanneer je eenmaal met 10 vingers blind typt kun je je tegelijkertijd bij de inhoud van het gesprek houden. Typen staat los van taaldenken, van gedachten vasthouden in het talige geheugen. (Zie ons prachtige brein, klik hier)

SmartTyping onderscheidt zich omdat je na 4½ uur gegarandeerd blind typt met 10 vingers.

PROGRAMMA

Methodiek 4½ uur klassikaal en de rest online

Het programma is zo opgezet dat je het makkelijk leert!

Je leert eerst de letter, cijfers en symbolen en hun positie op het toetsenbord te verankeren in het brein, waarna het brein de fijne motoriek aanstuurt.

  • Voor aanvang van de training ontvang je een uitnodiging voor de 0-meting
  • Dan doe je de klassikale training die bestaat uit één sessie van 4½ uur
  • Aansluitend doe je online slechts 3 weken een oefening van 15 minuten per dag, heel behapbaar.
  • De 15 minuten oefenen per dag is leuk om te doen omdat je de toetsen al blindelings weet te vinden, ongeëvenaard!

Gedurende het gehele traject wordt de voortgang bewaakt door de eigen trainer en je kan contact hebben per e-mail en (beeld)bellen

Verwerken van digitale informatie gaat hierna veel efficiënter met gegarandeerd resultaat!

Tijdens de training besteedt de trainer aandacht aan de juiste werkhouding.

Zo leer je op welke hoogte het werkblad en het beeldscherm het beste staan.

Ook wordt aandacht besteed aan je juiste zithouding, zowel voor de armen en benen als de rug.

Op deze manier blijft de kans op vervelende lichamelijke klachten,
zoals bijvoorbeeld RSI tot een minimum beperkt.

Klassikale training

In de klassikale training leer je alle toetsen voor je linker-en rechterhand blind te vinden. Je maakt gebruik van concentratie- en associatietechnieken.

In Company

De medewerkers nemen dan deel aan een klassikale training die slechts 4½ uur duurt, met daarin 2 pauzes van een kwartier. De training wordt gegeven in één sessie, waarin naast uiterst serieuze didactiek ook enige ruimte voor ontspanning en humor bestaat. Na de klassikale training volgt het online vervolgtraject.

De door u gewenste cursustijden zijn in overleg vast te stellen, gangbare tijden zijn bijvoorbeeld:

  • Ochtend 08:30 – 13:00 uur
  • Middag 13:00 – 17:30 uur
  • Avond 17:30 – 22:00 uur

Aantal deelnemers

De groepsgrootte bestaat uit minimaal 6 en maximaal 15 deelnemers. Dit om de kwaliteit van onze training te kunnen waarborgen. Vanzelfsprekend kan de groep bestaan uit medewerkers van verschillende afdelingen.

Er kunnen altijd data in optie worden afgesproken

Wanneer een training niet door kan gaan, dan brengen wij hier niets voor in rekening. Je kunt indien gewenst altijd data reserveren.

Referenties

Wat een ontzettende leuke cursus! Ben er erg enthousiast over. Binnen een bepaalde tijd leer je op een speelse manier typen. Met behulp van afbeeldingen en plaatjes. Zeker leerzaam voor jong en oud.
Op deze manier krijg je ook plezier in het typen. Bijvoorbeeld de j van jager die een u van uniform aanheeft en dit werk al 7 jaar doet. Het uniform is gekocht bij de C & A.
De jager is natuurlijk veel buiten en in het groen. Aan de hand van kleuren en een verhaal leer je binnen no time het toetsenbord uit je hoofd.

Echt voor iedereen een aanrader!

Hartelijke groet, Jeannette van Bennekom

KLIK HIERONDER EN DOWNLOAD DE KORTE BROCHURE