Online op een leuke manier in slechts 4 uur blind leren typen met 10 vingers!

Een uniek concept voor slechts € 275,00

Ook niet meer met 2 vingers typen maar blind en met 10 vingers?

Volgens onze eigen baanbrekende Smartmethodiek.

En, altijd ondersteuning van onze eigen trainers per e-mail, telefoon of beeldbellen.

Laat het lood je niet meer in de schoenen zakken

De motivatie om conventionele online typecursussen te volgen is vaak laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist en maanden duurt.

Het kan dus totaal anders!

Stel je voor dat je blind kunt typen met 10 vingers zonder op je toetsenbord te hoeven kijken. De training duurt 4 uur en is inspirerend om te doen. Daarna ga je online 3 weken slechts 15 minuten per dag oefenen. Met smartTyping heb je gegarandeerd succes.

Omdat je de toetsen dan al blindelings weet te vinden is het oefenen prettig en je ontwikkeling gaat ook snel!

SmartTyping leert je spelenderwijs blind en met 10 vingers typen.

(Zie ons prachtige brein, klik hier)

Waarom
Enorm ‘efficiënt’, duurzaam en preventief voor lichamelijke klachten

Hoe
Je doet eerst een 0-meting dan doe je de online training en daarna 3 weken slechts 15 minuten per dag oefenen

Integratie
Door het unieke systeem leer je het gegarandeerd

Voor wie
Medici, bedrijfsleven, onderwijs, particulier en voor de jeugd vanaf 11 jaar

De gehele brein benadering voor een beter resultaat!

Programma

Omdat je merkt dat SmartTyping zo leuk is om aan te leren ben je vanzelf gemotiveerd om te oefenen. De methodiek is zo uniek van opzet dat niet alleen jij maar misschien ook je vrienden en of collega’s straks plezier hebben in het leerproces.

Voor aanvang

Voor aanvang van de training ontvang je online een uitnodiging voor een 0-meting. Dan weet je hoe je nu typt. De training is opgebouwd in lessen die je visueel en auditief ondersteunen en er is aandacht voor de juiste werkhouding. Op deze manier verminder je de kans op RSI.

SmartTesting online

Na de 4 uur durende online training oefen je met behulp van tests gedurende 15 achtereenvolgende werkdagen in het unieke online follow-up systeem. Deze tests nemen 15 minuten in beslag, waarna je direct je progressie ziet. Deze tests kan je op elk gewenst moment doen. De eerste 15 werkdagen na de training begeleiden wij je dagelijks per e-mail.

Dit is heel gaaf om te doen omdat je de toetsen al weet te vinden.

Methodiek

Een buitengewoon leuke methode

Je gebruikt breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen. Je brein vindt het leuk en je beeldende en creatieve vermogen van je rechter hersenhelft wordt geactiveerd. Je ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in je lange termijngeheugen.

Je leert het alfabet en de leestekens te verankeren in het brein, waarna het brein de fijne motoriek aanstuurt. In tegenstelling tot conventionele typetrainingen waarin de motoriek net zo lang wordt herhaald totdat het brein dit herkent en opslaat. Dit kost veel meer tijd en veroorzaakt vaak demotivatie.

Op een speelse en actieve manier snel leren typen. Out-of-the-box. Snel leren typen.

Hellen de Vries Catharinaziekenhuis

ZO OPGEZET DAT JE HET SNEL EN MAKKELIJK LEERT.

Voor medici

SmartTyping is met resultaat al door honderden medici gevolgd

We hebben SmartTyping, met onze eigen Smart methodiek, op een professionele manier online gemaakt, alsof je het klassikaal doet.

Hou contact met je cliënt

Wanneer je met 10 vingers blind typt kun je je aandacht tegelijkertijd beter bij de inhoud van het gesprek houden en werk je efficiënter. (Zie ons prachtige brein, klik hier)

Wie volgen de training SmartTyping

Specialisten, (huis) artsen, Doktersassistenten, Praktijkondersteuners somatiek, Praktijkondersteuners GGZ, Huisartsenposten, Triagisten, Apothekers, Dietisten, Eerstelijns Psychologen, Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten, Logopedisten, Managers, Oefentherapeuten, Podotherapeuten, Verloskundigen, Verpleegkundigen en Verpleegkundig specialisten.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler” – Albert Einstein

Resultaten

Na het voltooien van het volledige online SmartTyping programma type je blind met 10 vingers en minimaal 20% sneller dan voorheen. Ook neemt de nauwkeurigheid toe. Na integratie in je dagelijkse werkzaamheden blijft de snelheid en nauwkeurigheid toenemen.

ZO OPGEZET DAT JE HET SNEL EN MAKKELIJK LEERT

Wil je individueel inschrijven?

SmartTyping wordt massaal gevolgd door het bedrijfsleven

Efficiënter werken

Enorme tijdwinst door directe verwerking van gegevens. Betere aandacht voor het werk en het ziekteverzuim neemt af door verminderde RSI klachten. Wanneer je eenmaal met 10 vingers blind kan typen kun je je tegelijkertijd bij de inhoud van je werk houden. Typen staat los van taaldenken, van gedachten vasthouden in het talige geheugen. (Zie ons prachtige brein, klik hier)

Wie volgen de training SmartTyping

Managers, leidinggevenden, medewerkers, administratie, politie, ambtenaren, ict, etc.

Resultaten

Na het voltooien van het volledige online SmartTyping programma type je blind met 10 vingers en minimaal 20% sneller dan voorheen. Ook neemt de nauwkeurigheid toe. Na integratie in je dagelijkse werkzaamheden blijft de snelheid en nauwkeurigheid toenemen.

“Investeer vandaag nog in jezelf en in jouw medewerkers!”

Wanneer je met 10 vingers blind kunt typen, levert dit een enorme tijdwinst en extra aandacht op. SmartTyping een leermethode die inmiddels al door duizenden met succes en resultaat is gevolgd.

Wil je individueel inschrijven?

SmartTyping in het onderwijs

Wanneer je leerling blind en met 10 vingers typt, levert dit een enorme ‘leerwinst’ op. Handig voor nu en duurzaam.

De motivatie om een conventionele software matige online typecursus te volgen is vaak laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist om de toetsen te leren en vaak maanden duurt.
Met onze smart methode leer je geheid de toetsen vinden in slecht 4 uur.

Het oefenen is super leuk omdat ze de toetsen al blindelings weten te vinden!

SmartTyping leert spelenderwijs de leerling blind en met 10 vingers typen. Tijdens de online training maken ze gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen en een prachtig verhaal. Hierdoor wordt zowel hun logische, analytische en abstracte denkvermogen van de linker hersenhelft, als het beeldend en creatieve vermogen van de rechter hersenhelft geactiveerd. De leerling ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in je lange termijngeheugen.

Je kunt als leerkracht mee kijken hoe de leerling presteert.

Na iedere oefening vanuit het Smarttestingsysteem ontvangt de leerling het resultaat.

Wanneer jouw leerling met 10 vingers blind typt heeft dat een impact op zijn of haar leerprestatie. Het is ook gebleken dat kinderen die op jonge leeftijd met tien vingers leren typen, zich gemakkelijk kunnen aanpassen op de middelbare school. Het maken van werkstukken, uittreksels en verslagen wordt een stuk eenvoudiger’.
Zie het artikel van Dr. H. van der Meijden over het belang van blindtypen, klik hier.

Typen staat los van taaldenken, van gedachten vasthouden in het talige geheugen.
Zie ons prachtige brein, klik hier

Help je leerlingen SmartTyping online aan te leren

Hoe zit dat met dyslexie?

Dyslexie betekent dat iemand een vervelende strategie heeft bij het automatiseren van het lezen. SmartReading, één van onze andere trainingen, laat dit mooi zien. SmartReading is een studie- snelleesmethode met een buitengewoon gunstig effect op dyslexie. Deze methode geven we sinds 1992 met de nieuwste brein technieken zodat de deelnemers visueel leren lezen.

In 2007 hebben we gebaseerd op de smartmethode de type cursus SmartTyping ontwikkeld.

Deze korte film geeft inzicht over dyslexie en de smartmethode.

Wanneer jouw leerlingen na SmartTyping blind met 10 vingers kunnen typen, is het tempo in de klas geen probleem meer, kost het minder energie en door de visualisatie met SmartTyping is ook het lezen en spellen beter geworden. Wanneer je SmartTyping aan je leerlingen leert zullen ze makkelijker leren en sneller klaar zijn.

Help je leerlingen en zet je school op een positieve manier op de kaart.

Ontvang geheel vrijblijvend een voorstel

Download hier een interessant artikel

Download hieronder de brochure