Waarschijnlijk de meest effectieve en intensieve leermiddag sinds de basisschool.
Bert open inschrijving
Hallo Kees,
Wat een verademing dat je in een tijdsbestek van vier uur leert blindtypen. De snelheid gaat steeds beter al merk ik wel dat ik sommige aanslagen met andere vingers doe dan aangeleerd maar het uiteindelijke doel van blindtypen is zeker behaald. Had ik ff 6 jaar eerder moeten leren had me een hoop tijd gescheeld met het schrijven van mijn scriptie 😉.
Ik heb de cursus al aan vele aanbevolen ook mensen van buiten het ziekenhuis heb ik enthousiast verteld hoe waardevol dit is. Dank daarvoor. Gr. Marjan
Beste Kees, Ik ben bij dat ik deze cursus weer mocht opstarten na mijn eerste afgekapte poging. Ik typ nu alles blind en steeds sneller. Zodoende kan ik nu de verhalen die ik wil schrijven veel vlotter vormgeven en mijn gedachten direct en leesbaar op ‘ papier’ zetten, bedankt.
Theresia Pasmans
Hallo Kees,
Ik heb, denk ik, 2 jaar geleden een typcursus gevolgd via UMCG, het was een ware opluchting voor mij dat ik na 30 jaar typen eindelijk het snel en blind kan doen. Ik heb volgende vraag: mijn zoon is 11 jaar en kinderen zitten nu eenmaal veel achter de PC en op de middelbare school wordt alles op de laptop aangeboden. Daarom wil ik je vragen of je kan iets voor hem doen,  om via jullie website te kunnen leren en oefenen, want zoals gezegd ik vond het fantastisch manier. We hebben kort geleden 2 cursussen geprobeerd maar snel haakte hij af omdat de oefenruimte zeer beperkt is. Hopelijk kun je me helpen. Met vriendelijke groeten,
Adela Wijnstra
Geweldig! 3 x met mijn kinderen meegedaan via de traditionele manier, steeds afgehaakt omdat ik de letters niet kon onthouden. Nu wel resultaat op deze totaal andere manier met beelden. En een stok achter de deur door mails.
Karen Boereboom-Berkers, Catharinaziekenhuis
Leuk Zinnig Nuttig Speelse manier Effectief
Yvette Hanstra open inschrijving
Fantastisch. Speelse leermethode.
Carola open inschrijving
Zeer interactieve positief opbouwende cursus. Een goede starter te zijn om 10-vingerig aan de slag te gaan
Hans v. H open inschrijving
Leerzaam Pakkend Prikkelend Hopelijk werkt het
Inez de Graaff open inschrijving
Veel geleerd. Erg aansprekende methode! Je denkt even aan niets anders.
Anneke Brouwer open inschrijving
SmartTyping: Speels, boven verwachting de diepte in! Kleurrijk zonder moeite concentreren.
D. Habets open inschrijving
Heel goed om met verschillende technieken zo snel te kunnen lezen. Kleuren, beelden, geluid, ontspanning en inspanning tegelijkertijd. Ik was toch onder de indruk van mijn eigen geheugen.
Anneke Buys open inschrijving
Verrassend, anders. Beeldend.
Bert Meershoek – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Aangename manier om het toetsenbord te leren kennen. Ondanks 4 uur opvallend snel verlopen.
Meindert – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Opluchting dat zonder eindeloos herhaling ik nu weet waar alles staat op het toetsenbord. Prima dat het ook zo snel kon op locatie!
Wim – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Verrassend en erg stimulerend.
Kees Kraaijeveld – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Impressive.
Harald – Ruwaard van Putten Ziekenhuis
– leerzaam – speelse manier – erg spontaan gebracht – ik ga dit ook op andere dingen toepassen (denk ik) het onthouden van rijtjes etc.
Jacqueline Verstraten-Mulders – Ziekenhuis Bernhoven
– goede sessie – spelenderwijs toetsenbord uit je hoofd leren
Nick Haenen – Ziekenhuis Bernhoven
– associatief – leuk – op het einde wel vermoeiend (na gewerkt te hebben) – effectief
Jos van de Kerkhof – Ziekenhuis Bernhoven
– leuk – verbazend hoe goed je de letters onthoudt – leerzaam – ontspannen sfeer – veilige omgeving om te leren
Hanneke van Nistelrooij – Ziekenhuis Bernhoven
Anja van Aken – MCA Gemini Groep Supermethode om toetsenbord te leren kennen. – heldere associaties d.m.v. kleuren, verhaal, bij elkaar passende beelden, geluid, beeld. – dus voor ieder een methode om snel te kunnen leren en associëren – humor – bevorderd tevens teambuilding Succes met de volgende trainingen
Michael Klemt-Kropp MCA Gemini Groep
– intensieve cursus, goede opbouw – er wordt geleidelijk een inprent bereikt op speelse wijze – opvallend dat er nauwelijks of geen toetsenborden aan te pas komen
Marco van den Bogart – Ziekenhuis Bernhoven
Ik vond de training zeer goed georganiseerd, goede uitleg en begeleiding van Kees. Ik krijg er zin in om verder door te leren. Ga zo door! – leuke manier van leren – associatief – leerzaam
Hester Vermaat – MCA Gemini Groep
Bijzonder, speels – erg leuk – leerzaam! – veel herhaling – prima – blijft wel hangen zo – hoop er veel profijt van te hebben! – spelenderwijs – praktisch – nu oefenen
Anke Kuipers – Ziekenhuis Bernhoven
– bijzonder – het nieuwe leren – bedankt!
Hein Visser – MCA Gemini Groep
– leuk associatief – blijft goed hangen
Dimitri Heine – MCA Gemini Groep
Leuke, slimme cursus, ik heb ondanks dat ik vandaag wel moe was alle lettertjes in mijn hoofd weten te krijgen!
Georg Stumpenhausen – MCA Gemini Groep
Erg leuke training, die op een speelse en ontspannen manier je in zeer beperkte tijd leert om alle toetsen blind te vinden op het toetsenbord van je computer. Nu aan de slag met trainen/oefenen.
Bert-Jan Bakker Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Een leuke avond waarin ik inderdaad alle letters en tekens op m’n netvlies heb gekregen. De symbolen zullen nog vaak mijn hersenen plezieren.
Jos van der Heijden Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Leuke cursus. Bijzonder hoe je in zo’n korte tijd dat hele toetsenbord inclusief alle associaties uit je hoofd leert. Nu flink oefenen en dan ben ik benieuwd wat mijn typesnelheid wordt.
K. Wortel Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Prima methode om in beelden de symbolen van het toetsenbord te leren. Ezelsbruggetjes te over! Moet weer denken aan het woordjes leren op de middelbare school.
S. Reichert Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Handige cursus. Je gaat in een hoog tempo door de theorie heen en de manier van leren zorgt ervoor dat je de theorie snel onder de knie krijgt.
Nick van Boven Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Zeer prikkelende manier van leren, Innovatief, Goede duidelijke docent en Positieve uitstraling, Bijzonder
Annette ter Haar Twee steden ziekenhuis
Leuke manier van leren. Wel anders dan ik gewend was. Ook leuk voor kinderen. Welkome afwisseling zijn de oefeningen met luisteren ofwel luisteroefening.
Catherine Lopulalan Catharinaziekenhuis
Leuke speelse manier om ingesleten patronen te ontmantelen en nieuwe informatie te vergaren en op te slaan. Vooral de verhaaltjes/linkjes zijn heel helpend!
Els Harting Twee steden ziekenhuis
Op een speelse/actieve manier snel leren typen. Out-of-the-box. Snel leren typen.
Hellen de Vries Catharinaziekenhuis
Leuke interactieve manier van leren typen. Door associatie met beeld en verhaal blijft het beter hangen. Door afwisseling is het goed vol te houden.
Marjan Stigeman Twee steden ziekenhuis
Zeer verrassende cursus, totaal anders dan verwacht qua opzet. Vooral het koppelen van beelden en kleuren aan de letters is nieuw. Enthousiaste en aanstekelijke wijze van overbrengen. Systematiek met ontspannende auditieve wijze spreekt mij erg aan. Ben hierdoor bereid om er voor te gaan.
A. Roosen Twee steden ziekenhuis
Compacte en efficiënte cursus met een snelle leercurve door gebruik te maken van visuele leereffecten. Goed doordachte cursus met enthousiaste coach. Complimenten.
Ferenc Boom Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Erg leuke manier van les geven. Had dit niet zo verwacht. Dacht 4,5 uur achter een pc te zitten. Deze manier zal beter beklijven. Interactief. Dank voor de leuke les!
Miriam v. Vaalen , Catharinaziekenhuis
Interessante leswijze en daardoor niet saai, maar juist prikkelend en nieuwsgierig makend. Enthousiaste cursusleider helpt bij het volhouden tot het einde van de theorie. Interactief, wat heel fijn is.
Hanneke Migchels Twee steden ziekenhuis
Wat ben ik blij dat ik de cursus heb gedaan !!!! Het leek me onmogelijk maar ik typ nu volledig blind ! De grootste winst zit hem voor mij in de nek bewegingen, die ik nauwelijks meer hoef te maken, ik kijk recht vooruit naar mijn scherm, ook nu ik dit op mijn laptop typ. Ik was altijd vol bewondering van collega’s die zo typten maar nu kan ik het zelf ook. Nogmaals , dank voor deze fijne aanwinst waar ik nog jaren plezier van ga hebben, zeker omdat ik pas met een opleiding ben gestart waarvoor ik heeeel veel verslagen moet typen. Wat vind ik het fijn dat ik dit nu blind kan. Verpleegkundige SPV i.o Coördinator clientlogistiek
Susan Jacobs, GGzE Nestor: Neuro- en Gerontopsychiatrie
Onverwacht maar duidelijk werkzame methodiek om het toetsenbord te visualiseren en aan een vinger te koppelen. Onderdompeling in lesmethode nodig!
M. Bruijn Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik nu echt helemaal blind kan typen. En vooral dat ik veel minder fouten maak. Alleen bij de cijfers spiek ik soms nog even. En de snelheid is ook hoger. Ik merk ook dat typen veel rustiger is, minder moeite kost, omdat ik niet steeds mijn aandacht hoef te verleggen van het scherm naar het toetsenbord. Ik wil jullie nog complimenten maken voor de methode. Ik deed onlangs een opleiding in gedragsverandering en zie heel veel terug in jullie methode. Goed opgezet. Bedankt nogmaals.
Linda Habraken, RadbaudUMC
Super leuke cursus, door de leerwijze blijf je opletten. Je leert zo snel blind typen. De trainer is enthousiast wat de cursisten ook enthousiast maakt. Door interactie blijf je wakker en wordt de cursus niet saai. Super leuk dus en veel geleerd.
Nicole van Gerven Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Goed verwachtingen weergegeven over de cursus en erna. Enthousiaste voordracht. Praktisch
Ilse van Rooij Twee steden ziekenhuis
Leuke enthousiaste training. Ik hoop er jaren profijt van te hebben. Fijne afwisseling in de training met denken, puzzelen, muziek en pauze. Net zo snel en efficiënt typen als m’n collega’s. Ben ik ook eens op tijd thuis!
Cornelie Renckens Medisch Centrum Alkmaar (MCA)