Digitale fitheid proeverij.

In 4,5 uur tijd met 10 vingers blind leren typen!

Blind typen zorgt voor meer ‘vrijheid’ in het gebruik van vele tools in de digitale wereld van vandaag. Je voelt je vrij omdat je aandacht is gevestigd op de digitale mogelijkheden zonder op je vingers te hoeven kijken. Je houding is beter, de kans op fysieke klachten is minder waardoor je je fitter voelt. Naast vrijheid en fitheid bespaart blind typen ook tijd. Tijd waarin je andere zaken kunt oppakken en nieuwe digitale vaardigheden kan ontwikkelen, simpel omdat je tijd hebt om hier tijd aan te spenderen en je verder te bekwamen in de online wereld van morgen.

Gratis de proeverij SmartTyping doen?

Tijdens de proeverij nemen we je mee in de wondere wereld van SmartTyping. Het voorgerecht bestaat uit inzicht in het traject.
(Na de 4.5 durende cursus oefen je nog 3 weken, een kwartier per dag, om de snelheid en nauwkeurigheid verder te verhogen).

Tijdens het hoofdgerecht leren we je een kwart van het toetsenbord blind typen. Tijdens het dessert nemen we de proef op de som en mag je toetsen, die we geleerd hebben, blind typen op je toetsenbord.

Meld je hieronder aan voor 6 of 13 maart

  • Tijdsduur proeverij: 45 minuten.
  • Wanneer: Maandag 6 maart om 11.00 uur en maandag 13 maart om 11:00 uur
  • Hoe: Zoom (je ontvangt een zoomlink, nadat je je hebt opgegeven).
Geen tijd voor de proeverij maar wel de speciale aanbieding willen hebben? Klik hier.