Turbo Typen: Online in 4½ uur naar toetsenbord-Toppers! 🌐💨

Schrijf je samen met je kind in voor slechts € 119,– per persoon

Hallo avontuurlijke ouders en digitale duizendpoten!

Zijn jullie klaar om vanachter jullie eigen scherm de geheimen van het blind typen te ontdekken, zonder wekenlang aan een cursus vast te zitten?

Duik dan in de digitale wereld van Turbo Typen! In een online avontuur van slechts 4½ uur gaan we samen van tik-twijfelende typisten naar ware toetsenbord-meesters!

Het avontuur stopt hier niet! Na deze vliegensvlugge les nodigen we jullie uit voor een online afterparty: drie weken lang slechts een kwartiertje per dag oefenen om die nieuwe skills te perfectioneren. Het oefenen is razend leuk omdat je de letters op het toetsenbord blindelings weet te vinden. Als je de letters blindelings kent, is het enige wat rest een race naar meer snelheid en minder missers. Klinkt als een feestje, toch? 🎶💃

Waarom kiezen voor Turbo Typen? 🌠

  1. Thuiscomfort: Volg de cursus lekker vanuit jullie luie stoel, in pyjama of onesie. Alles kan!
  2. Interactieve magie: Dankzij onze speciale online tools wordt leren een echt feestje, alsof je het klassikaal volgt.
  3. Samen sterker: Moedig elkaar aan, daag elkaar uit en zie wie het snelst de digitale finish haalt!
  4. Certificaat van deelname: Na afloop krijgt iedereen een digitaal Turbo Typen-certificaat. Een mooie herinnering aan jullie online avontuur!

Wat kunnen jullie verwachten?

Live begeleiding: Onze online trainers staan voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden.
Uitdagende oefeningen: Door afwisselende opdrachten wordt leren nooit saai.
Relax en neem de tijd: Ook online nemen we de tijd zodat je niet hoeft te stressen! Je gaat er pas uit wanneer je het kan!!!
Eindchallenge: Test aan het einde van de rit hoe behendig jullie vingers geworden zijn!

Klaar om het digitale diepe in te duiken? Bij Turbo Typen combineren we het nuttige met het aangename en maken we van leren een online feestje.

Registreer je snel met je zoon en /of dochter en ontdek hoe jullie, ondersteund door technologie, in een flits kunnen blindtypen. We kunnen niet wachten om jullie online te begroeten!

Zet ‘m op, cyber-typisten! 🌐🎉🚀